ЗА НАС

Финансово-счетоводна къща „Брет Консулт” е създадена от екип от професионалисти. Ние се стремим максимално ефективно и на разумна цена да задоволим потребностите на нашите клиенти. Имаме опит във всички сфери на стопанския живот – производство, външна и вътрешна търговия, ресторантьорство, туризъм, транспорт, строителство, лекарска и зъболекарска практика, сдружения с идеална цел, свободни професии. Дейността ни е съобразена с най–новите изисквания на нормативната база, уреждаща съответната стопанска дейност и всички изисквания в областта на счетоводство, данъци и осигуряване.

Ние ще Ви предложим абонаментна цена за счетоводни услуги, съобразена с обема на работата, коректен договор с висока защита на интересите на клиента. Повече от девет години успешно прилагаме индивидуален подход към всеки клиент.

Съвместно с нашите партньори, ние се обединихме, за да ви предложим комплексно обслужване. При стартиране на Вашия бизнес, както и в процес на работа, Вие – нашите партньори имате нужда от: Адвокатски услуги, Рекламни услуги, Финансови услуги, IT услуги, Софтуер, Застраховки и други. Ние сме подготвени да ви ги предложим, на цена за комплексно обслужване.

Настоящите ни клиенти разчитат изцяло на нас, за тях ние сме комплексен бизнес консултант.

БРЕТ КОНСУЛТ ЕООД
Пловдив 4000,
ул. Зорница 7
БУЛСТАТ: BG200804836
МОЛ: Лилия Петкова

Отговорни

Отговорни сме към нашите клиенти и към поетите задачи и ангажименти

Лоялни

Лоялни сме и винаги се поставяме на мястото на клиентите

Образовани

Учим, докато работим

Задружни

Умеем да работим в екип, поддържаме екипен дух

НИЕ СМЕ МЛАД И АМБИЦИОЗЕН ЕКИП